Koicentrum Zaanstad

koicentrumzaanstad

Koicentrumzaanstad

Eigenaar Nico van Deijzen heeft al meer dan 15 jaar ervaring als KOI hobbyist. Naast zijn grote, inmiddels ‘dagelijkse’ praktijkervaring met het houden en verzorgen van KOI alsmede na een groot aantal reizen naar Japan, is besloten om vanuit zijn kennis ten aanzien van de KOI hobby,  een professionele KOI zaak te beginnen.

Dat was altijd al een lang gekoesterde wens en na een ingrijpende verbouwing van twee maanden is het nieuwe KOI Centrum Zaanstad gerealiseerd.

Binnen het nieuwe KOI Centrum Zaanstad is het verkopen van koi de core business. Wat onverhoopt niet in ons KOI Centrum aanwezig is kan altijd besteld worden. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies inzake uw:

  • Vijver (aanleg en advies)
  • Diverse filter systemen
  • PVC materialen
  • Diverse voedersoorten
  • Bacteriën
koizaanstad 2013

koicentrum zaanstad winkel

koicentrum Zaanstad winkelimpressie 2013

koicentrum Zaanstad winkelimpressie 2013

Het zeer verzorgde koicentrum heeft 9 bassins met een totale waterinhoud van 80.000 liter. Elk bassins word apart gefilterd door de nieuwste filter installaties. Alle vissen worden door Nico persoonlijk in Japan geselecteerd en aangekocht. De KOI zijn dan ook op het niveau van ‘high quality’ en certificaatwaardig. Ook voor de beginnende KOI hobbyist is er genoeg keus, maar zeker ook gratis advies. Tevens worden onze KOI op KHV en PCR getest en staan zij onder voortdurende controle van een gespecialiseerd KOI arts.

Tot zien bij Koicentrum Zaanstad