Vijveraccent

VijverAccent is dé specialist als het gaat om vijveraanleg en japanse koi. Door jarenlange ervaring in de aanleg van vijvers, kan VijverAccent u als geen ander van dienst zijn bij vijverontwerp, aanleg, onderhoud en de behandeling van visziekten. Zij zijn actief in Tilburg en omstreken.

Meer dan alleen Koi

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van japanse koi als speciaalzaak, zijn we nu zover om ons assortiment uit te breiden met zeeaquaria zodat we ons nog meer kunnen profileren op het gebied van aqua cultuur.Koraalriffen spreken menigeen enorm tot de verbeelding, onder andere door de soorten en kleurenrijkdom. Ook de onbekendheid van het onderwaterleven wakkert de nieuwsgierigheid van vele mensen aan.

Om dan een stukje rif thuis in de huiskamer te hebben is uniek. Vijveraccent is nu in staat om dit voor haar klanten te realiseren. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies hopen wij om in Tilburg en omstreken een toegevoegde waarde te creëren aan deze bijzondere manier van het hebben van een aquarium.

Samengevat hopen wij met deze uitbreiding een productlijn te introduceren welke voor Tilburg uniek is door zijn uitgebreide assortiment en kennis op het gebied van zeeaquaria.