Koicentrum Noord

Koihunt Japanreis koicentrum Noord-Nederland 1 februari2013

In de vijverwinkel van Koicentrum Noord vindt u naast de 14 binnenbassins, variërend van 1.250 tot 22.000 liter met topkwaliteit Japanse Koi, alle producten om uw vijver optimaal te laten functioneren. Filters, beadfilters, Ultrasieve, Oase filterpompen, TMC Pro-Clear UV-C’s en Alita beluchtingpompen zijn slechts een kleine greep uit hun assortiment.

Naast schepnetten en koisokken vindt u op de Ulgersmaweg 1 te Groningen ook medicijnen en waterverbeteraars van Colombo, Sera en Anarex Bio, minerale klei, watertest-sets en filterbacteriën. De uitgebreide voederreeks van Koicentrum Noord bevat o.a. Saki-Hikari, FD-Food en Yamato Nishiki. Voor extra groei en kleur treft u hier ook o.a. Hikari Hi-Growth, garnalen en zijderupsen aan. Om uw filter te optimaliseren hebben zij ook diverse filtermaterialen, japanse matten, kaldness, filterborstels, schuimmatten, siporax, bacterial home etc. etc.

Op het buitenterrein vindt u naast drie grote vijvers van resp. 30, 60 en 50 m3 nog twee bassins van 10 m3. Deze vijvers worden o.a. gefilterd met beadfilters, Ultrasieve en Bakki Showers.

Naast rubberfolie in 6, 7,5 en 9 meter (op voorraad) zijn wij ook dealer voor complete PP kunststof vijverbakken. Deze kunnen in elke gewenste grootte en diepte op maat worden geproduceerd.

Een prachtige bedrijfsimpressie van koicentrum Noord