Ieke koi

Roswinkelerkanaal zz 9 7895 TS Roswinkel

Roswinkelerkanaal zz 9 7895 TS Roswinkel

Mijn naam is Harry Schomaker en ben reeds meer dan 18 jaar in de ban van alles wat maar met koi te maken heeft. In 2007 heb ik besloten om een bedrijf op te starten nadat ik veel om advies werd gevraagd door mede hobbyisten. In 2007 was het dus zover, mede gesteund door Harmen Duursma van HD-koi Farm ben ik van start gegaan. Omdat ik er nog een baan naast heb ben ik niet de gehele week geopend maar wel s’ avonds, wat weer een voordeel is voor klanten die overdag aan het werk zijn , en natuurlijk zijn we in het weekend geopend.

Ieke-koi staat voor:

° Kwaliteit; ° Eerlijke prijzen; ° Gezelligheid; ° Vrijblijvendheid.

Ieke-koi is uw specialist op gebied van Japanse koi en aanverwante artikelen. Ook klanten met een natuurlijke vijver zijn bij ons van harte welkom. Ook als uw koi/vissen niet lekker in hun vel zitten of u heeft problemen met uw waterwaarden , zijn wij het juiste adres!

Tijdens de euregio koishow 2012 in Oldenzaal zijn we wederom weer in de prijzen gevallen. Namelijk: best in variety kawarimono , 3x een eerste prijs en 3x een tweede prijs. De vissen die in de prijzen zijn gevallen, zijn gewoon koi die in de verkoop bakken zwemmen , dus we kunnen met trots zeggen dat hier wel kwaliteit zwemt in roswinkel!