Bart Visscher Vijver-tuin-advies

In Drenthe te Wapserveen is dit prachtige bedrijf gehuisvest onder leiding van Bart Visscher. Met mooie tuinontwerpen als voorbeeld timmert Bart flink aan de weg.

Bart Visscher
Vijver Tuin Advies
Midden 90
8351 HJ wapserveen mob 0655-301691
email info@bartvisscher.nl

website: www.bartvisscher.nl

 

Mooi voorbeeld van een Bart Visscher zwemvijver

 

 

 

 

 

 

 

Bart Visscher Vijver, Tuin, Advies

is een bedrijf dat voor u alles kan betekenen op het gebied van Tuinen, Vijvers en Koi karpers.
Nu 6% BTW op alle uit te voeren werkzaamheden !!
EIGENTIJDSE TUIN ONTWERPEN:

Wij verzorgen de volledige aankleding van de buitenruimte. Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van tuinen. Wij zorgen voor een goed eigentijds ontwerp dat het evenwicht tussen binnenruimte en buitenruimte optimaal is. Daarbij rekening houdend met de wensen van u als klant zijnde.
VIJVER VOOR UW SIERTUIN:

Een bijzondere aanvulling in uw tuin is een heldere vijver met of zonder de meest mooie vissen.
Vijvers zijn in allerlei maten, vormen en materialen te maken. Houdt u van een strakke modern gevormde vijver of van een natuurlijke vijver, wij kunnen het voor u realiseren.

Bart Visscher koi vijver

Om uw vijver nog meer te verfraaien kan er een fontein of waterornament in geplaatst worden.Dit maakt het geheel niet alleen veel fraaier maar het verbetert gelijktijdig de waterkwaliteit.

Hoewel er in de meeste vijvers vissen gehouden kunnen worden, is het van groot belang voor het welzijn van de vissen dat een vijver aan zeer specifieke eisen voldoet. Afhankelijk van de soort vissen en de wensen van de klant kan een vijver worden aangepast om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen dmv een zuiveringssysteem. Daarbij moet terdege rekening worden gehouden met het verrijken van het water met zuurstof, elimineren van slechte bacteriën en het afvoeren van verontreinigingen zoals bladeren of uitwerpselen van de vissen. Vanuit onze expertise stemmen wij de eisen en de mogelijkheden af met uw wensen.
NISHIKIGOI:

Eenmaal per jaar gaan wij naar het Niigatagebergte om er op zoek te gaan naar kwaliteitskoi. Niigata is zo een beetje “het mekka van het koigebeuren”. Je vindt er op een relatief klein gebied vele professionele en semi-professionele kwekers die zich dikwijls al generaties lang toeleggen op het perfectioniseren van de koikweek. hier selecteren wij voor onze klanten de gewenste kwaliteitskoi.
ZWEMVIJVERS:

Veel mensen willen graag een zwemmogelijkheid in hun tuin maar willen niet dat het zwemgedeelte de tuin niet beïnvloedt.
Voor deze mensen is er een oplossing, namelijk een vijver waar je ook in kan zwemmen.
De natuurlijk gevormde of moderne zwemvijver bestaat uit twee gedeelten: het zwemgedeelte en het biologisch filter gedeelte met meestal een plantenfilter. Het zwemgedeelte is meestal niet dieper dan 150cm.
Het filtergedeelte wordt voorzien van materialen en planten die de biologische reiniging van het water bevorderen. Het water wordt vanuit het zwemgedeelte, door het mechanische filter gepompt waarna het, in het biologische filtergedeelte gepompt wordt.
Door de doorstroomsnelheid, de maten van het zwemgedeelte en de maten van het filtergedeelte op een juiste wijze op elkaar af te stemmen ontstaat er een biologische kringloop die een heldere zwemvijver oplevert.
Een zwemvijver levert een schitterende bijdrage aan uw tuin en is tevens een bron van weldaad en gezondheid.
VIJVERTOEBEHOREN:

Voor elke vijver leveren, en plaatsen wij de gewenste filtersystemen, van beadfilter tot modulair filtersysteem. ook plaatsen wij ozon systemen van bourgonde.